05/12/2023

Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι των Calexico – Voices in the Fields (Video)

in the Fields

Το νέο κομμάτι “Voices In The Field”  από τονεπερχόμενο δίσκο τους, που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουράριο, με τίτλο: That Thread that Keeps us, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Calexico.

Οι επικεφαλής της ομάδας, ο τραγουδιστής / κιθαρίστας Joey Burns και ο drummer John Convertino, ετοιμάζουν ένα δίσκο που περιέχει απρόβλεπτη στιλιστική τους ποικιλία και δημιουργικότητα.

Ο Burns σχολίασε για τη δημιουργία αυτού του τραγουδιού:

Στην εποχή των ακροτήτων, όταν οι τοίχοι προσπαθούν να καταπνίξουν τα λόγια, το τραγούδι αυτό εμπνέεται από τα ποιήματα σε καρτ ποστάλ από εκείνους που ξεριζώνονται από τον πόλεμο και την καταπίεση. Είναι ένα τραγούδι που μας θυμίζει να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να ακούσουμε άλλες φωνές να τραγουδούν τις ιστορίες τους. Ακούγα τους Mavis Staples, Bombino, Joe Strummer και Bob Dylan. 

Οι Calexico είναι: Joey Burns, John Convertino, Martin Wenk, Jacob Valenzuela, Sergio Mendoza, Jairo Zavala Ruiz, and Scott Colberg.

The Thread That Keeps Us track list:
01. End of the World With You 
02. Voices in the Field
03. Bridge to Nowhere
04. Spinball
05. Under the Wheels
06. The Town & Miss Lorraine
07. Flores y Tamales
08. Another Space
09. Unconditional Waltz
10. Girl in the Forrest
11. Eyes Wide Awake
12. Dead in the Water
13. Shortboard
14. Thrown to the Wild
15. Music Box


mm
About Γιάννης Καφάτος 2165 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*