08/06/2023

Αυτορρυθμίσεις και αρρυθμίες


Τέσσερις στους δέκα Έλληνες ανησυχούν για την εργασία τους, λέει έρευνα που έγινε από ξένη εταιρεία στη χώρα μας. Τώρα ρωτούν τους γιατρούς τι ναρκωτικά μπορεί να παίρνουν οι υπόλοιποι έξι και δεν ανησυχούν.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στη ΔΕΘ ότι η αγορά εργασίας αυτορρυθμίζεται. Αντιθέτως τα νεύρα όσων ακούν κάτι τέτοια- ιδιαίτερα αριστερών- απορρυθμίζονται σε μερικά νανοσεκόντ.

 

Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η καινοτομία του είναι ότι αν δεν είχες να πληρώσεις το συμβατικό εισιτήριο, τώρα δεν θα έχεις να πληρώσεις το ηλεκτρονικό.

 

Η Χίλαρι λιποθύμησε σε δημόσια χώρο και λένε ότι αυτό μπορεί να της κοστίσει την προεδρία. Οι ΗΠΑ είναι λοιπόν η χώρα που μπορεί να χάσεις τις εκλογές γιατί μία στιγμή λιποθύμησες. Αντιθέτως μπορείς να τις κερδίσεις αν καθ’ εκάστην πετάς γελοίες ακροδεξιές παπαριές.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*