10/06/2023

Ακούστε το νέο τραγούδι του Prince, που κυκλοφορεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του


Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Prince, στις 21 Απριλίου 2016, κυκλοφορεί ένα EP με έξι καινούργια τραγούδια του μεγάλου μουσικού της ποπ.

Το EP έχει τίτλο "Deliverance" και περιέχει έξι ακυκλοφόρητα τραγούδια του Prince που είχαν γραφτεί ανάμεσα στο 2006 και το 2008.

Τα κομμάτια έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον σταθερό συνεργάτη του Prince, Ian Boxill, ο οποίος και ολοκλήρωσε το τελικό μιξάρισμα μετά τον θάνατο του συνεργάτη του.

Το νέο EP θα κυκλοφορήσει από την ανεξάρτητη εταιρεία – με έδρα το Βανκούβερ – RMA. Είναι άλλωστε γνωστή η απέχθεια που είχε ο Prince στις μεγάλες εταιρείες και ο πολυετής πόλεμος μαζί τους

O Ian Boxill δήλωσε ότι ο Prince "κοιμόταν και ξυπνούσε με μόνη έγνοια πώς θα προσπεράσει τις μεγάλες εταιρείες και θα διαθέτει απ' ευθείας στο κοινό τα τραγούδια του. Αναλογιζόμενοι τη σημασία αυτού του δίσκου αποφασίσαμε να τον δώσουμε σε μια ανεξάρτητη εταιρεία, γιατί αυτό θα ήθελε και ο ίδιος". 

Ακούστε το Deliverance

https://www.youtube.com/watch?v=M0DVrN8KWzU


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*