08/06/2023

Εσείς ακούσατε το Shakar της Ladaniva??? – Ακούστε το δυνατά!

Shakar

Η Jacqueline Baghdasaryan με ρίζες αρμένικες και λευκορωσικές με τους Ladaniva αναμειγνύουν ρυθμούς και μουσικές ethinc, balkan, jazz, american folk.
Οι επιρροές από όλον τον πλανήτη είναι αυτές που κάνουν τον ήχο τους ξεχωριστό. Ένας ήχος που προέκυψε στη Λιλ της Γαλλίας όταν η Jacqueline εργάζεται ως δασκάλα μουσικής σε σχολείο συνάντησε τον Louis Thomas, έναν ταλαντούχο πολυοργανίστα και το 2019 έφτιαξαν το γκρουπ Ladaniva.

Shakar σημαίνει ζάχαρη στα αρμένικα και είναι το πρώτο single της μπάντας που ήδη έχει πάνω απα 150 εμφανίσεις σε συναυλίες σε όλον τον κόσμο, και όπως λέει ο φίλος μου ο Ηλίας Ασλάνογλου (που κι αν ξέρει από μουσικές και αν έχει ανακαλύψει διαμαντάκια και μας τα έχει παρουσιάσει) είναι ότι πιο ethnic/balkan pop τραγούδι είχαμε να ακούσουμε από το Disko Partizani!!!


mm
About Γιάννης Καφάτος 2083 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*