24/05/2024

Ακούστε και φάτε κόλλημα με το Los Halcones – Εθιστικό και διαφορετικό απο την Αργεντινή! (Video)

Los Halcones

Σπάνια ακούμε τραγούδια που ακούγονται διαφορετικά και το “Los Halcones”  του Santiago Moraes είναι ένα από αυτά. 

Ο Santiago Moraes μεγάλωσε στο Buenos Aires και έμαθε αγγλικά μεταφράζοντας τραγούδια των Pink Floyd και Nirvana. Έπειτα βυθίστηκε στις μουσικές του Dylan, του Lou Reed και του Tom Waits και με το τότε συγκρότημά του Los Espíritus αυτές οι επιρροές ανακατεύτηκαν με τις μουσικές από ντόπια ινδάλματα, όπως οι Pescado Rabioso και ο Charly García ,με διάχυτη την αγάπη για τα blues, τη ψυχεδέλεια και τη latin μουσική. Αν προσθέσεις τις καθοριστικές συνεργασίες με προσωπικότητες, όπως ο κιθαρίστας των Tuareg, Bombino ή ο εμβληματικός Gustavo Santaolalla, το αποτέλεσμα μόνο εκρηκτικό μπορεί να ακούγεται…

Το “Los Halcones” μπορεί να ακούγεται όλα αυτά μαζί και ταυτόχρονα να είναι ένα πραγματικά απολαυστικό τραγούδι. Ο Santiago ζωγραφίζει με τους ήχους του και τις μελωδίες του, όπως ακριβώς κάνει και με τους πίνακες που ζωγραφίζει στο ατελιέ του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “LOS HALCONES ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

https://orcd.co/loshalcones


mm
About Γιάννης Καφάτος 2277 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*