Ακροδεξιοί και ακροαφασικοί

Favorite

Ο Άδωνις δήλωσε ότι  με το αντικομμουνιστικό του παραλήρημα δεν εννοούσε το ΚΚΕ. Είναι εμφανές άλλωστε από τη δήλωση του ότι εννούσε τον «Σύλλογο ξυλογλυπτικής Κάτω Παναγιάς»

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι προτιμά να κερδίζει τις εκλογές, παρά τις δημοσκοπήσεις. Και δεν κάνουμε κάθε Κυριακή, αντί δημοσκοπήσεων εκλογές, να έχουμε ευτυχή και ακμαίο πρωθυπουργό; Άλλωστε κάναμε καλή προπόνηση το ’15.

 

Διαβάζω την είδηση ότι «η Ελένη Μενεγάκη έκανε βόλτα με αθλητικά παπούτσια» και κατανοώ χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης ποια είναι ακριβώς η έννοια της λέξης «αφασία».

 

Η Έλλη Παπαγγελή δήλωσε ότι στηρίζει Τραμπ, γεγονός που αποδεικνύει ότι η βλακεία όταν θέλει να συναντηθεί με τη βλακεία δεν την χωρίζουν ούτε σύνορα, ούτε ωκεανοί.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top