24/02/2021

Ζήσε χωρίς Εκφοβισμό – κάνε κλικ στην εικόνα

 Livewithoutbullying

Alex Kapranos και Clara Luciani κερνάνε Summer Wine αλλιώς (Video)

Kapranos

Το “Summer Wine”, το απόλυτο καλοκαιρινό hit, το τραγούδι που πρωτοτραγούδησαν 52 χρόνια πριν η Nancy Sinatra και ο Lee Hazlewood, γνωρίζει μια νέα απροσδόκητη και υπέροχη εκτέλεση, στην αγγλική και γαλλική γλώσσα!

Εμπνευστές της νέας εκτέλεσης ο Alex Kapranos των Franz Ferdinand και το νέο αστέρι του γαλλικού τραγουδιού, Clara Luciani.

 “ Το είπαμε πρώτη φορά live όταν η Clara με προσκάλεσε στη σκηνή στο Olympia στο Παρίσι” μας λέει ο Kapranos.

“Είμαστε και οι δύο φανς του Lee και της Nancy. Mε το lockdown σκεφτήκαμε να το ηχογραφήσουμε κυρίως για δική μας ευχαρίστηση, να φτιάξουμε την ατμόσφαιρα ενός φανταστικού κόσμου μακριά από τον περιορισμό που ζούσαμε. Δε περνάγαμε άσχημα αλλά η φαντασία είναι το καλύτερο όχημα για να δραπετεύεις. Η Clara μετέφρασε το δικό της μέρος στα γαλλικά. Αυτή η δίγλωση εκτέλεση ταιριάζει πολύ στο τραγούδι! Όταν το άκουσαν οι εταιρείες μας, μας πρότειναν να το κυκλοφορήσουμε”.

Ο Alex Kapranos είναι ο τραγουδιστής των πολυβραβευμένων Franz Ferdinand. Έχουν κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ στη Domino Recordings και έχουν βραβευτεί με βραβεία Mercury, Brits & MTV ενώ ήταν υποψήφιοι και για Grammy.  H  Clara Luciani κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ που έγινε διπλά πλατινένιο το 2018 , ενώ το 2020 κέρδισε τον τίτλο “Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς” στα Victoires De la Musique, τα αντίστοιχα γαλλικά Grammy. 

Κυκλοφορεί από την Domino

(Συνολικές Επισκέψεις 125, 1 επισκέψεις σήμερα)
MATT BERRY «TAKE A BOW», το Τραγούδι της Τετάρτης (Video)
Dream Wife «So When You Gonna», Δισκοκριτική από τον Πάνο Γιαννόπουλο

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*