27/06/2022

Άλλος έχει το όνομα κι άλλος …τον Harry


Ο Χάρης Θεοχάρης διαγράφηκε από το κόμμα που ίδρυσε. Τώρα ιδρύει νέο με τίτλο «Δημοκρατική Αυτοαπόρριψη»

 

Ο Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των αμερικάνων εκλογών. Για την ακρίβεια μάλλον θεωρεί περιττές της εκλογές. Θα έπρεπε να στεφθεί αυτοδικαίως αυτοκράτορας, με πρώτο μέτρο την απαγόρευση της ψήφου των γυναικών.

 

Πολίτες του Κολωνακίου αποδοκίμασαν εκ νέου τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Φαίνεται και το επίπεδο της γειτονιά. Απο κεί πέρασε, περνά ή κατοικεί το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου και δεν αποδοκιμάστηκε ποτέ. Άλλωστε δεν έκαναν κανένα σοβαρό λάθος. Απλώς κατέστρεψαν τη χώρα.

 

Οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ απορούν γιατί δεν γίνεται κατανοητό το όραμα τους, καθώς συνοψίζεται στο εξής απλό: «Βιώσιμο χρέος, αβίωτη ζωή»

(Συνολικές Επισκέψεις 221, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*