«Αναχώρηση» – Ο Απόστολος Κίτσος μελοποιεί Κατερίνα Γώγου και Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ (Video)

Την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, γιόρτασε η Μικρή Άρκτος με την κυκλοφορία του νέου album του Απόστολου Κίτσου, με τίτλο «Αναχώρηση».

Για πρώτη φορά ο Απόστολος Κίτσος κάνει το ντεμπούτο του και ως τραγουδοποιός, ντύνοντας με μουσική ποιήματα της Κατερίνας Γώγου και της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει το νήμα της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Καλογεράκη (με τον οποίο δημιούργησαν το “Κάτι Παράξενο“), ο οποίος είναι παρών και εδώ με τραγούδια που έγραψε πάνω σε ποίηση των Ζακ ΠρεβέρΑρθούρου Ρεμπώ και Μάνου Πετράκη.

Ο δίσκος αυτός σηματοδοτεί την «Αναχώρηση» προς έναν νέο ηχητικό τόπο, φρέσκο, σημερινό, με έντονο ηλεκτρονικό στοιχείο και δυναμικές ενορχηστρώσεις, τις οποίες υπογράφει ο ίδιος ο Απόστολος, κουβαλώντας όμως πάντα στις αποσκευές του όλη τη γοητεία του παλιού και του κλασικού. Το album συμπληρώνει η διασκευή του «Κι Ήταν Πάντα η Νύχτα» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Γιάννη Σπανού, που είναι η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης τους συνάντησης στις παραστάσεις «Ανάσα μου κι Αέρα» και «Βράδυ στην Αθήνα».

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top