15/08/2022

Αναδιαρθρώσεις και εξαρθρώσεις

soulta-ferta-exarthroseis-featured-viewtag

Υποχωρεί ο Σόιμπλε για την αναδιάρθωση του ελληνικού χρέους, η οποία δεν έχει πρόβλημα να γίνει νωρίτερα απ’ ότι πίστευε στην αρχή. Το 2078.

 

Η Τράπεζα Πειραιώς με αγωγή της ζητά τα δανεικά των 160 εκ. ευρώ από τη Ν.Δ. Ο Κυριάκος θα απαντήσει ότι το χρέος του κόμματος είναι αυτοδημιούργητο, όπως και ο ίδιος και δεν έχει καμία ευθύνη.

 

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ οι σύνεδροι ψήφισαν ενάντια στην εισήγηση Τσίπρα για τις ποσοστώσεις, ο πρόεδρος βγήκε στο βήμα και τους είπε «επ, δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε», ξανάγινε ψηφοφορία και ψήφισαν την εισήγηση Τσίπρα. Σωστά και νοικοκυρεμένα.

 

Το Wikileaks αποκάλυψε ομιλίες της Χίλαρι Κλίντον πληρωμένες από την Goldman Sachs. Είναι πραγματικά ένα σοκ καθώς μέχρι χθες πιστεύαμε ότι Χίλαρι μιλούσε αμισθί μόνο σε συνέδρια για την ανάπτυξη του λιναρόσπορου.

(Συνολικές Επισκέψεις 224, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*