11/08/2022

Η Angelika Dusk στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά και εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των «Music Escapades».

Μέσα από τους στίχους και τη μουσική της, περιγράφει ρεαλιστικές και οριακές καταστάσεις, "φλερτάροντας" με τα άκρα γιατί κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια της. Μας προκαλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο, να ξεπεράσουμε τα όρια, να κάνουμε επιλογές έξω από αυτό που έχουμε συνηθίσει και να πάρουμε ρίσκα. Μία δημιουργική πάλη, άλλοτε εσωτερική και άλλοτε εξωτερική, που μας φέρνει ολοένα και πιο κοντά στην ουσία που κρύβουμε μέσα μας.

Edgy, sexy, σκληρός ήχος, σαγηνευτική σκηνική παρουσία συνθέτουν το σκηνικό των live της Angelika. Με νέα κομμάτια από το επερχόμενο album της, σε πιο "Dirty" διάθεση, καθώς επίσης και με επιλογές από τη rock, pop και indie σκηνή (Depeche Mode, Florence and the Machine, Editors ανάμεσα σε άλλους), μέσα από το προσωπικό της πρίσμα, το live αυτό ανάβει τη σπίθα που κρύβουμε μέσα μας.

RU ready to "Scream"?

Πληροφορίες:

Angelika Dusk (φωνή, πλήκτρα), Φώτης Βαγενάς (κιθάρα), Κωστής Βήχος (μπάσο), Γιώργος Κουρέλης (πλήκτρα), Φωτεινή Κωστοπούλου (φωνητικά), Ντένη Παναγιωτίδη (τύμπανα), Μάνος Στάγιας (ηχολήπτης).

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα).

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης: 21:00.

(Συνολικές Επισκέψεις 199, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Φώτης Βουδούρης 106 Articles
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1993 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία μετά το 2013. Είναι λάτρης των ταινιών, σειρών, anime και του σαρκασμού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*