17/08/2022

Άντε να λύσουμε μα πρώτα να λυθούμε!


Του Βασίλη Κριμπά

Έχω την αίσθηση πως μέσα στο καλοκαίρι αυτό που μπορούμε και είναι εφικτό να ζήσουμε είναι τα πολιτιστικά δρώμενα, τουλάχιστον της πόλης μας. Δύκολο ακόμα κι αυτό λόγω κρίσης, θα μου πείτε. Δύσκολο και άλυτο το πρόβλημα! Πως θα λύσουμε αν δεν λυθούμε πρώτα; Μα θα υπάρξει βοήθεια και μάλιστα εγγυημένη!

Πρωταγωνιστές στο εν λόγω εγχείρημα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης που θα φωνάξουν δυνατά μαζί μας “Άντε να λύσουμε” στις 8 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσουμε επί σκηνής τον Βασίλη και τον Γιάννη!  Με τη γνωστή τους ζωντάνια, φρεσκάδα και την εμπειρία 40 ετών συνεργασίας θα είναι οι καπετάνιοι στο ταξίδι του φετινού καλοκαιριού. Κι έχουμε να μοιραστούμε πολλά μαζί τους. Τραγούδια μα και ατάκες για να λύσουμε, να ξεκινήσουμε, να λυθούμε, να ελπίσουμε, να τραγουδήσουμε, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε.

Η ώρα που θα λύσουμε και θα σαλπάρουμε θα είναι στις 9:30 το βράδυ ενώ οι τιμές εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 14 ευρώ. Άντε καλό μας ταξίδι και όπως είπε και ο ποιητής: “Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη”!

(Συνολικές Επισκέψεις 121, 1 επισκέψεις σήμερα)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*