19/05/2024

Αντιτρολεϊσμός και ναζιστικά frisbee


Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι πονάνε που θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Το ακόμα πιο δραματικό είναι ότι, παρά το “δράμα” τους, φοβούνται να ανάψουν τσιγάρο μην τους κατατάξει η Θεοπεφτάτου στην πλουτοκρατία.

Άλλο ένα τρόλεϊ, βασικό σύμβολο των μεγαλοαστών, πηγή τόσων δεινών για τους απλούς ανθρώπους κάηκε χθες από άγνωστους στην Πατησίων. Του καπιταλισμού κάντου ό,τι θες. Τρόλεϊ μην του πειράξεις, καταρρέει στο επόμενο νανοσεκόντ.

O Kασιδιάρης πέταξε ένα CD προς τα υπουργικά έδρανα, για να δηλώσει την αντίδραση του στα μέτρα της κυβέρνησης. Αρχίζουμε να ελπίζουμε ότι αν του κάνουμε ένα frisbee δώρο για την παραλία μπορεί και να απαλλαγούμε από το «πλούσιο κοινοβουλευτικό» του έργο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι το «Ποτάμι» θα πορευθεί μόνο του. Αν δούμε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις συμπεραίνουμε ότι η επόμενη δήλωση του θα είναι «Το «Ποτάμι» θα πορευθεί μόνος μου»

 


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*