
Δύο δημιουργοί συναντώνται στην ονομαστική εορτή κοινού τους φίλου. Κάπου στα μέσα της βραδιάς, η παρέα εστιάζει την επιθυμία της στους δυο καλεσμένους δημιουργούς-μουσικούς, κι αυτοί με τη σειρά τους, αναλαμβάνουν την απρόσμενη μουσική κατεύθυνση της όλης συνάθροισης.
Η ωραιότητα του απρόβλεπτου, η γοητεία του αυτοσχεδιασμού, είναι τα στοιχεία που συνήθως συνοδεύουν ανάλογες συναντήσεις.
Αυτό ακριβώς θα λάβει χώρα επί σκηνής, στο «Γιαπί» της Ακτ-Ειν στο Κορωπί, όπου «Έλληνες δημιουργοί, συναντώνται επί σκηνής, σε απρόσμενες μουσικές ιστορίες».
Ιδέα-σχεδιασμός: Κώστας Φασουλάς.
Παρακάτω δείτε το πρόγραμμα των «Απρόσμενων» συναντήσεων, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα. (Οι ημερομηνίες που απουσιάζουν θα ανακοινωθούν σύντομα):
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Κυριακή 6 Νοεμβρίου: Παντελής Θαλασσινός – Πάνος Δημητρακόπουλος.
Ο Πάνος Δημητρακόπουλος, συναντά τον Παντελή Θαλασσινό. Ο δεξιοτέχνης στο κανονάκι, Πάνος, «συνομιλεί» με τραγούδια αγαπημένα του Παντελή Θαλασσινού.
Σάββατο 12 Νοεμβρίου: Μάνος Ελευθερίου – Φοίβος Δεληβοριάς.
«Μεσοπόλεμος»: Ο Μάνος Ελευθερίου, διαβάζει επιστολές μιας εμβληματικής εποχής και ο Φοίβος Δεληβοριάς διατρέχει την ίδια ακριβώς εποχή, μέσα από τα τραγούδια της.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου: Λουδοβίκος των Ανωγείων – Μανόλης Μπαρδάνης.
Ο Μανόλης Μπαρδάνης, συνοδεύει τα τραγούδια του Λουδοβίκου με απαγγελίες κειμένων του τραγουδοποιού, από τα βιβλία του «Πηγάδι του Κρίνου» και «Εξομολόγηση μιας τελείας».
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου: Γιώργος Καζαντζής – Ηρακλής Βαβάτσικας.
Ο Ηρακλής Βαβάτσικας, συναντά τον Γιώργο Καζαντζή.
– : Δημήτρης Παπαδημητρίου – Βαγγέλης Κορακάκης.
Ο Βαγγέλης Κορακάκης, συναντά τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.
– : Νίκος Ξυδάκης – Μιχάλης Γκανάς.
Παρουσίαση του ανέκδοτου έργου τους «Γυάλινα Γιάννενα». Ο Μιχάλης Γκανάς διαβάζει και σχολιάζει ποιήματα της προσωπικής του εργογραφίας.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Σάββατο 7 Ιανουαρίου: Δημήτρης Μυστακίδης – Απόστολος Ρίζος.
Ο Απόστολος Ρίζος, συναντά τον Δημήτρη Μυστακίδη.
Τρίτη 10 Ιανουαρίου: Νότης Μαυρουδής – Μπάμπης Τσέρτος.
Ο Μπάμπης Τσέρτος, συναντά τον Νότη Μαυρουδή.
– : Βασίλης Σκουλάς – Κώστας Λειβαδάς.
Ο Κώστας Λειβαδάς, συναντά τον Βασίλη Σκουλά.
– : Μίλτος Πασχαλίδης – Πασχάλης Τσαρούχας.
Ο Πασχάλης Τσαρούχας, συναντά τον Μίλτο Πασχαλίδη.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
– : Γιώργος Ανδρέου – Μανόλης Καραντίνης.
Ο Μανόλης Καραντίνης, συναντά τον Γιώργο Ανδρέου.
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου: Γιώργος Ζήκας – Γιάννης Μήτσης.
Ο Γιάννης Μήτσης, συναντά τον Γιώργο Ζήκα.
– : Πέτρος Βαγιόπουλος – Τάσος Γκρούς.
Ο Τάσος Γκρούς, συναντά τον Πέτρο Βαγιόπουλο.
– : Λάκης Χαλκιάς – Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, συναντά τον Λάκη Χαλκιά.
«Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ (Ερμή Σουρλατζή 14, Κορωπί Αττικής). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6627470, 6944 462398.
Leave a Reply