23/05/2022

Άρες μάρες και αγκινάρες


Οι δανειστές βάζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα. Ας σταματήσουν όμως να το λένε «τραπέζι». «Πάγκος του χασάπη» είναι ακριβέστερο.

 

Η κυβέρνσηση έχει κόκκινες γραμμές στα εργασιακά, δηλώνουν υπουργοί της κυβέρνησης. Αφού να φανταστείτε στην επόμενη συνάντηση θα εμφανιστούν με φανέλες του Ολυμπιακού.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρεβρέθη χθες σε γιορτή αγκινάρας. Είναι γεγονός ότι οι αγκινάρες ταιριάζουν πολύ με τις πατάτες που κάνει ο αρχηγός στη Βουλή.

 

Προηγείται το Brexit στις δημοσκοπήσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν βγει το αποτέλεσμα που θέλουν στις Βρυξέλλες μπορούν να κάνουν συνεχή δημοψηφίσματα μέχρι να βγει αυτό που θέλουν. Το έχουν κάνει για τις συνθήκες της Ε.Ε. και πήγε εξαιρετικά. Υπάρχει βέβαια και το ελληνικό παράδειγμα όπου αγνοείς απολύτως αυτό που ψηφίστηκε και δε δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα άλλωστε

(Συνολικές Επισκέψεις 169, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*