27/10/2021

Αριστοτέλης Ρήγας: «Τουρλού»

Ρήγας
Για μόνο έξι παραστάσεις, από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου

Κάθε Σάββατο, ο Αριστοτέλης Ρήγας, από τις 30/11 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου Σταυρός του Νότου Club

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, έπειτα από τις απανωτές παρατάσεις της περσινής χρονιάς που επιτέλους, έλαβαν τέλος για να περιοδεύσει στην Ευρώπη, επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου με το «Τουρλού», την  παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς, για δεύτερη χρονιά!

Για μόνο έξι παραστάσεις, από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, αυτή η εξέχουσα προσωπικότητα της εγχώριας σκηνής Standup Comedy θα βρίσκεται στη σκηνή του “Σταυρός του Νότου” club για ένα set γεμάτο από ακατάπαυστο γέλιο και εκπλήξεις. Ακολουθεί όπως πάντα, η “house band” με το ίδιο εισιτήριο!

Λογοπαίγνια, σύντομα αστεία, προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμός, μουσική κωμωδία, διασκευές, mashup τραγουδιών και πολλά πολλά άλλα “δένουν” μαζί σε μια παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας που δεν μοιάζει με καμία! Σερβίρεται κρύα – ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

Κι αν ακόμα το σκέφτεστε, δείτε το νέο video clip για ένα από τα πιο αγαπημένα mashup που μόνο αυτός μπορούσε να τολμήσει!

Κάθε Σάββατο από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου.

Αριστοτέλης Ρήγας

Facebook  \ Instagram \ Youtube


Info:

Facebook Event

Σάββατα 30/11, 7,14,21,28/12 & 4/1

Ώρα έναρξης 21:30

Γενική είσοδος: 8€

Ακολουθεί η House Band με το ίδιο εισιτήριο.
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Προπώληση Εισιτηρίων: Viva.gr

Σταυρός του Νότου– Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Site: www.stn.gr

(Συνολικές Επισκέψεις 25, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Γιάννης Καφάτος 1933 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*