22/09/2023

Αθληθείτε και Ενφιαλωθείτε


Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι πλέον παρελθόν. Τώρα πάμε ξανά στα γνωστά αγαπημένα αθλήματα στα οποία διαπρέπουμε, όπως ΕΝΦΙΑ πενταπλούν, κάθισμα επί κοντώ και άλμα εις ΦΠΑ.

 

Το υπουργείο Οικονομικών θα εντοπίζει τους φοροφυγάδες και μέσω των αναρτήσεων τους στο Facebook και του Instagram. Ο Ευκλείδης το έχει πάρει τόσο σοβαρό που από δω και πέρα θα εμφανίζεται στις συνεντεύξεις με duck face.

 

Υποχρεωτικά μαθήματα κολύμβησης εισάγονται από τον Σεπτέμβριο στα Δημοτικά Σχολεία. Το πρόγραμμα θα έχει μάλλον τίτλο «Σκάσε και κολύμπα» για να γίνεται ταυτόχρονη εκπαίδευση και στη φορολογική συνείδηση των παιδιών.

 

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος εγγυήθηκε ότι δεν θα μειωθούν συντάξεις χαμηλότερες των 1300 ευρώ. Αλλά ακόμα κι αν μειωθούν αυτό θα το έχει κάνει κάποιο ξωτικό ή ένα πόκεμον ενδεχομένως, αλλά ποτέ η κυβέρνηση


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*