25/02/2020

Αθλητισμός κατά …τείχη


Αύγουστος του 2016. Η εποχή που θα θυμάσαι ότι σου προσέφερε την σπάνια εμπειρία να βλέπεις στις 3 τα ξημερώματα ζωντανή μετάδοση αγώνα πινκ- πονκ μεταξύ ενός Ινδονήσιου και ενός Νορβηγού.

 

Χωρίζουν ως τηλεοπτικό ζευγάρι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος αποφάσισε ότι απο τη βραδυνή ζώνη λείπει μια ανάσα κακής τηλεόρασης και είπε να θυσιαστεί, να μετακινηθεί προς τα κει και να την προσφέρει απλόχερα.

 

Γκρέμισαν τα τείχη στην ΑΘήνα λέει ο ένας, γκρέμισαν τα τείχη στην Θεσσαλονίκη λέει ο άλλος, γκρέμισαν τα τείχη στη Δράμα λέει ο τρίτος. Πάντως  το μόνο που έχει γκρεμιστεί μέχρι στιγμής είναι ο χώρος όπου έκανε προπόνηση η Κορακάκη, έτσι για να μην ξεχάσουμε σε ποια χώρα ζούμε.

 

Η κυβέρνηση σκέπτεται να προσλάβει ως σύμβουλο τον Μάικλ Φελπς ώστε να τελειοποιηθεί το πρόγραμμά της «σκάσε και κολύμπα»

(Συνολικές Επισκέψεις 124, 1 επισκέψεις σήμερα)
Θα θέλατε να σας κεράσω μία πάστα σε ένα ζαχαροπλαστείον;
Αφήστε την κατσίκα του γείτονα στην ησυχία της

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*