08/06/2023

Άβατα και χάπατα

άβατα χάπατα

Συγκλονιστικά ρεπορτάζ διαφόρων site και καναλιών για το «άβατο των Εξαρχείων» αποκαλύπτουν ότι η δημοσιογραφία για ορισμένους παραμένει το μεγαλύτερο άβατο.

 

To Eurogroup βρήκε, λέει, ότι οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις του ΔΝΤ, εδώ και 7 χρόνια ήταν λάθος. Όταν το κορυφαίο όργανο της Ε.Ε. για την άσκηση οικονομικής πολιτικής χρειάζεται 7 χρόνια για να καταλάβει λάθη, που ήταν σε όλους προφανή, τότε ετοιμάσου για τα νέα λάθη που θα αναγνωριστούν το 2024.

 

Οι σοσιαλδημοκράτες επιτίθενται στον Σόιμπλε συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που τους διέφυγε όταν επί 4 χρόνια κυβερνούσαν- και συνεχίζουν να κυβερνούν- μαζί του.

 

Η Μέρκελ είπε ότι το ευρώ είναι ένα νόμισμα φτιαγμένο για χώρες όπως η Πορτογαλία και η Σλοβακία. Γι αυτό άλλωστε αυτές οι χώρες κολυμπούν στον πλούτο και η Γερμανία μετά βίας τα βγάζει πέρα, βυθσμένη στη φτώχεια.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*