Blind Guardian @Floyd

Blind Guardian @Floyd – Kλείστε εισιτήρια για την τρίτη βραδιά! Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Blind Guardian @Floyd
New extra date: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου


Μία βραδιά σίγουρα δεν ήταν αρκετή. Όμως, αποδείχτηκε πως δεν έφταναν ούτε δύο για να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει για εισιτήρια.

Έτσι, οι μεγάλοι Blind Guardian θα επιστρέψουν για ένα τρίτο show στην Αθήνα, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο Floyd, θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό για την πρωτοφανή αγάπη και ανταπόκριση στο κάλεσμά τους, παρουσιάζοντας ορισμένα έξτρα κομμάτια στο setlist τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά άμεσα, προς 45 ευρώ. Όσες και όσοι κάτοχοι εισιτηρίων για οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες βραδιές στην Αθήνα επιθυμούν να παρακολουθήσουν και την τρίτη, θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς του εισιτηρίου προς 30 ευρώ. 
 

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι πολύ απλή.
 
Πιο συγκεκριμένα:

1. Επισκέπτεστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.more.com/music/blind-guardian-3rd-show/

2. Πατάτε το κουμπί KΡΑΤΗΣΗ και σας εμφανίζεται το πεδίο «παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας / please insert your code». Εκεί, εισάγετε τον αριθμό του barcode που αναγράφεται στο εισιτήριο σας για τις 6 ή τις 7/10 (θα το βρείτε στο pdf που λάβατε κατά την αγορά του) και στη συνέχεια ανοίγει η έκπτωση.

3. ΠΡΟΣΟΧΗ: Kάθε barcode αντιστοιχεί σε 1 εκπτωτικό εισιτήριο και μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ΜΙΑ φορά.
 
Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη έκπτωση μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο – όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.

Διάθεση εισιτηρίων:
• Online στο https://www.more.com/music/blind-guardian-3rd-show/

————————————

Οι Blind Guardian δημιουργήθηκαν το 1984 σε μια μικρή πόλη της – τότε – Δυτικής Γερμανίας και έμελλε να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ευρωπαϊκού metal, καθορίζοντας αυτό που πλέον γνωρίζουμε ως power metal. Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που κορυφώθηκε στα 90s, χάρις σε ένα αξεπέραστο κουαρτέτο δίσκων (“Tales From The Twilight World”, “Somewhere Far Beyond”, “Imaginations From The Other Side”και “Nightfall in Middle-Earth”), οι Blind Guardian κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του σκληρού ήχου για κάτι περισσότερο από τρεις δεκαετίες και σήμερα μοιάζουν να περνούν μια δεύτερη νιότη.

Ο ολοκαίνουργιος, δωδέκατος δίσκος τους, με τον τίτλο “The God Machine”, βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους. 

Follow Blind Guardian:

Official Website
Facebook
Youtube
Twitter
Spotify

Follow Floyd:

Official Website
Facebook
Instagram
TikTok
YouTube

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top