21/02/2024

Μπούφοι και μπουφέδες


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον ΣΕΒ ότι επιχειρήσεις και εργαζόμενοι έχουν κοινό συμφέρον. Το συζητάς; Αφού εδώ λέμε να πάρουμε τον Μπόμπολα να πιούμε κανένα ούζο να μοιραστούμε τον πόνο μας.

 

Μετά από χρόνια διακοπής η Προεδρία της Δημοκρατίας αποφάσισε να ξανακάνει δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Διότι είναι γνωστό ότι ο μπουφές είναι ο βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας

 

Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι που τη μία μέρα δηλώνουν ότι πρέπει να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι συμφωνίες και την άλλη ότι δεν είναι ρεαλιστικές οι προβλέψεις για τα πλεονάσματα, πως είναι υπερβολικοί οι φόροι και πως χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους, τον ψυχαναλυτή μας τον χρεώνουν ή τον πληρώνουν μόνοι τους;

 

Ο Πάνος Καμμένος προτείνει δίπλωμα στα 17 αρκεί στο κάθισμα του συνοδηγού να υπάρχει κάποιος που ήδη έχει δίπλωμα. Να τον δέσουμε στο γραφείο του μην μας τον πάρει το ΜΙΤ και χάσουμε αυτές τις καινοτόμες προτάσεις.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*