09/06/2023

Μπρος γκρεμός και πίσω πάπια


Το ελληνικό πρόγραμμα θα τρέξει πιο γρήγορα, μετά το Brexit, λένε οι δανειστές. Αυτό θέλει μια διευκρίνιση γιατί κι όταν πέσεις στον γκρεμό η ταχύτητα σου αυξάνεται θεαματικά, αλλά οι πιθανότητες να σωθείς είναι ελάχιστες.

 

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να απαντήσει στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους κινέζους τιμώντας την κουζίνα τους. Θα πάει στο Πεκίνο και θα κάνει την πάπια.

 

Η Ε.Ε. σε σχέση με το Brexit θυμίζει ζευγάρι που χωρίζει που πετάει κάθε μέρα πικρόχολα και απαξιωτικά σχόλια για τον «πρώην», του έχει πει ευθέως «δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου στο σπίτι» αλλά όταν μιλάς για το διαζύγιο σου λέει «εμείς χωρίσαμε πολιτισμένα»

 

Το ΔΝΤ λέει ότι η Deutsche Bank είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αηδίες. Όλοι γνωρίζουν ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο Μπάμπης ο τυροπιτάς στα Σεπόλια που δεν έκοβε απόδειξη


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*