16/05/2022

Χαλαρωμένοι και χιλαρωμένοι


Η κυβέρνηση αφήνει να διαρρεύσει ότι έχει plan B για την υστέρηση των εσόδων. Και μόνο που το ακούς νοιώθεις το τσούξιμο.

 

Η Apple παρουσιάζει το νέο της κινητό. Ξέρετε, αυτό που αυτοί που το κατασκευάζουν πληρώνονται 100 χαμηλότερα από το αυτονόητο κι αυτοί που το αγοράζουν πλήρωνουν 100 υψηλότερα από το αυτονόητο.

 

Οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται επί ποδός από αύριο στη Θεσσαλονίκη θα είναι 3.500. Μην σας περάσει από το μυαλό καμία κακία ότι αυτό συμβαίνει λόγω της επίσκεψης Τσίπρα. Είναι καθαρή σύμπτωση.

 

Ο Χίλαρυ είπε ότι για να επικρατήσει η ειρήνη και η ευημερία σε όλον τον πλανήτη ηγέτης πρέπει να είναι οι ΗΠΑ. Ειδικά αν δούμε τη Μέση Ανατολή δεν χρειαζόμαστε άλλο επιχείρημα.

 

(Συνολικές Επισκέψεις 142, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*