02/07/2022

Χημικά και αλχημιστές


Χημικά με άρωμα λεβάντας, με ουδέτερο PH και ορισμένα με γεύση γκότζιμπερι– για ειδικές περιπτώσεις- παρήγγειλε η κυβέρνηση, κάνοντας την τομή στην καταστολή.

 

Ο Τσέχος πρόεδρος πρότεινε να μειωθεί το ελληνικό χρέος και σε αντάλλαγμα η Ελλάδα να συγκεντρώσει τους πρόσφυγες σε ακατοίκητα νησιά. Εν ολίγοις στρατόπεδα συγκέντρωσης με ολίγη μακροοικονομία για γαρνιτούρα. Άλλη μία απόδειξη ότι στη σημερινή Ευρώπη κάποιοι θυμούνται εύκολα το δημόσιο χρέος, αλλά ξεχνούν το χρέος τους στην Ιστορία.

 

Με αύξηση του φόρου στην μπύρα, στη συνδρομητική τηλεόραση, τα τσιγάρα και τον καφέ θα μαζέψει κι άλλα έσοδα η κυβέρνηση. Προφανώς ο στόχος είναι να χτυπηθεί ο γνωστός κεφαλαιοκράτης που έχει τη συνήθεια να πίνει μπυρίτσα, καπνίζοντας τσιγάρο και βλέποντας ματσάκι. Ένα βήμα πιο κοντά στον σοσιαλισμό.

 

Ευτυχώς που βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις και μας ενημερώνουν ότι ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με την πολιτική που ακολουθείται, γιατί μέχρι να τις δούμε είχαμε την εντύπωση συννταξιούχοι και μισθωτοί πανηγύριζαν έξαλλα σε κάθε μείωση του εισοδήματός τους, ιδρύοντας την "Πανελλήνια Ένωση Μαζοχιστών".

 

(Συνολικές Επισκέψεις 172, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*