27/09/2023

Η Chinawoman επιστρέφει στην Ελλάδα (βίντεο)


H Michelle Gurevich, γνωστή και ως Chinawoman, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club.

Η Καναδή τραγουδοποιός με τις Ρωσικές ρίζες επιστρέφει στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει το τέταρτο album της καριέρας της, με τίτλο "New Decadence", χρησιμοποιώντας πλέον το αληθινό της όνομα αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα το γνώριμο μουσικό της ύφος και την ιδιαίτερη – σκοτεινή, μελοδραματική, μεγαλοπρεπή – ατμόσφαιρα των προηγούμενων δίσκων της.

Η μουσική της είναι πλέον πολύ γνωστή σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη, κυρίως στην queer σκηνή του Βερολίνου, όπου αποτελεί εδώ και κάποια χρόνια το ορμητήριο της.

Η Ρωσική καταγωγή της γίνεται απόλυτα εμφανής στο στυλ της. Η μητέρα της ήταν μπαλαρίνα στα περίφημα μπαλέτα Kirov και ο πατέρας της μηχανικός στο Leningrand, πριν μεταναστεύσουν στο Toronto.

Με τον συνδυασμό της χαρακτηριστικής φωνής της και των στίχων της – γεμάτους συναίσθημα, χιούμορ και κωμικοτραγικές ιστορίες – η Chinawoman έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο προσωπικό ύφος.

Η ίδια, πλέον κάτοικος Βερολίνου, αναφέρει ως βασικές επιρροές της την Alla Pugacheva, τον Charles Aznavour, τον Nino Rota, τη Yoko Ono, τον Todor Tobakov, τον Lucio Dalla, καθώς και τον Federico Fellini.

Η Michelle Gurevich έγινε πολύ γρήγορα αγαπητή στη χώρα μας. Με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Chinawoman, εντυπωσίασε το εγχώριο κοινό με μερικά πανέμορφα, άκρως συναισθηματικά τραγούδια, όπως το "Party Girl", το "Lovers Are Strangers" και το "Russian Ballerina".

Σε κάθε νέα εμφάνιση της, συγκέντρωνε όλο και περισσότερο κόσμο. Ήδη έχει κατορθώσει να γεμίσει έναν μεγάλο χώρο σαν το Fuzz Live Music Club δύο φορές, με την ελπίδα ότι θα το επαναλάβει και φέτος.

Η προώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στην τιμή των 17 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντληση τους, θα συνεχιστεί στα 20 ευρώ (για ένα άτομο) και τα 35 ευρώ (για δύο άτομα). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 23 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ticket House και το viva.gr.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.


mm
About Φώτης Βουδούρης 106 Articles
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1993 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία μετά το 2013. Είναι λάτρης των ταινιών, σειρών, anime και του σαρκασμού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*