19/05/2024

Οι χήρες και οι χείριστοι

Χήρες χείριστοι

Οι δικαστικοί ζητούν να μην κάνουν ηλεκτρονική δήλωση πόθεν έσχες, γιατί μπορεί να διαρρεύσουν προσωπικά στοιχεία. Φήμες λένε ότι κάποιοι απ’ αυτούς νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ, αφότου έμαθαν ότι υπάρχει εφεύρεση που λέγεται “internet”

 

Ο Ερντογάν είπε ότι η συνθήκη της Λωζάνης δεν είναι ιερό κείμενο. Αντιθέτως ιερά κείμενα είναι οι λόγοι του, για τους οποίους αν κανείς εκφράσει αντίρρηση παίρνει διαρκείας για την κόλαση. Την επίγεια.

 

Περικόπονται οι συντάξεις χηρείας. Αν είσαι 55 χρονών και χάσεις τον σύζυγο θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα 67 για να πάρεις κουτσουρεμένη τη σύνταξη. Πρόκειται για μια μεγάλη προσφορά του κράτους, αφού είναι μάλλον αδύνατο να ζήσεις χωρίς εισόδημα επί 12 χρόνια και έτσι έχει μεγάλες πιθανότητες να ξανασυναντήσεις τον σύζυγο πάρα πολύ σύντομα. Ένα ακόμα πρόγραμμα που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

 

«Κωστόπουλος- Τσολάκη έλυσαν τις διαφορές τους», λέει η είδηση και έτσι έγινε ένα μεγάλο βήμα για την παγκόσμια ειρήνη.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*