06/12/2023

Χειροτέχνικα – η μεγάλη γιορτή της χειροτεχνίας 21-24 Οκτώβριου στο Περιστέρι

xeirotexnika-featured-viewtag

Η Χειροτέχνικα 2016 έρχεται! Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY (Do It Yourself) ανανεώνει το καθιερωμένο της ραντεβού στις 21,22 και 23 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Στην Χειροτέχνικα, ο επισκέπτης θα βρει: όλα τα υλικά και εργαλεία που χρειάζεται για να δημιουργήσει, 3 Craft Rooms γεμάτα με σεμινάρια χειροτεχνίας δωρεάν για το κοινό, 1 δωρεάν χώρο παρουσιάσεων για να μάθει νέες τεχνικές και υλικά, όπως επίσης και χώρο εργαστηρίων για τα παιδιά για να φτιάξουν όμορφες κατασκευές. Τρείς μέρες γεμάτες δημιουργία, μάθηση και φαντασία.

Οι κατηγορίες της Χειροτέχνικα περιλαμβάνουν: υλικά ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, πρώτες ύλες για καλλυντικά, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκέυη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, εργαλεία DIY και φυσικά εργαστήρια χειροτεχνίας.

Φέτος, για πρώτη φορά, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά διάσημους προμηθευτές υλικών και δασκάλους ώστε να μυηθεί στις τέχνες που τον ενδιαφέρουν.

xeirotexnika-01-viewtag

Θα γνωρίσει την Annie Sloan, την πρωτοπόρο που άλλαξε το τρόπο βαψίματος των επίπλων και εμπνέει τον κόσμο να δημιουργήσει. Η Annie Sloan θα επισκεφθεί την Ελλάδα για πρ΄βτη φορά και θα γνωρίσει το ελληνκό κοινό μέσα από τη Χειροτέχνικα.
Ο Tommaso Bottalico, ο master της τεχνικής shabby, θα μυήσει τον επισκέπτη στις διακοσμητικές τεχνικές.

Επίσης, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να μάθει δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες (Κυριακή Δολαβέςρη, Μαγδαληνή Θεοχάρη, Αγγελική Καλογεροπούλου, Κωσταντίνα Μαλιαρού, Βασίλης Σκούρος, Αντώνης Τζανιδάκης) που θα συγκεντωθούν για να δείξουν τέχνες που ασχολούνται, αλλά και πολλούς άλλους καλλιτέχνες που θα εισηγηθούν σε πολλά και ενδιαφέροντα σεμινάρια.

Πληροφορίες: 21,22 & 23 Οκτωβρίου, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στ. Μετρό Ανθούπολη).

Τιμή εισόδου: Ημερήσιο 2,5 ευρώ/άτομο. Τριήμερο 5 ευρώ/άτομο.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της Χειροτέχνικα και τις εκδηλώσεις, μείνετε συντονισμένοι στο xeirotexnika.gr και στα social media:


mm
About Φώτης Βουδούρης 106 Articles
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1993 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία μετά το 2013. Είναι λάτρης των ταινιών, σειρών, anime και του σαρκασμού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*