20/09/2021

Χρυσός και κάρβουνο

χρυσός κάρβουνο

Ο Γώργος Πατούλης δεν ανέβασε σήμερα φωτογραφία του από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ. Σε ετοιμότητα το Silver Alert, που στην περίπτωση του μετονομάζεται σε Golden Alert

 

Ο Τραμπ χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους «τα πλέον ανέντιμα άτομα στον πλανήτη», εκτός αν είναι ρατσιστές- μισογύνηδες δημοσιογράφοι που τον γλείφουν, οπότε μεταμορφώνονται αυτομάτως σε παρθένες Μαρίες.

 

Ο Πέπε Γκρίλο δήλωσε ότι συμφωνεί με τις εξαγγελίες Τραμπ και αποθέωσε και τον Τραμπ και τον Πούτιν, λέγοντας ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από ισχυρούς ηγέτες. Επίσης έχει ανάγκη από νούμερα που θα υποστηρίζουν άλλα νούμερα, που όταν προσπαθούμε να τα μετρήσουμε θα χάσουμε …τα νούμερα.

 

Η Μαντόνα δήλωσε δημοσίως ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο και τα αμερικάνικα μέσα λένε ότι οι μυστικές υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα. Η σοβαρότητα έχει αναχωρήσει, εδώ και καιρό από τις ΗΠΑ προς άγνωστη κατεύθυνση.

(Συνολικές Επισκέψεις 279, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Χρυσός και κάρβουνο - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*