21/02/2024

Οι Cool, o Κούλης και τα κουλά


Η Νέα Δημοκρατία έκανε αποχαιρετηστήριο πάρτυ στα γραφεία της απ’ όπου μετακομίζει. Οι παρευρισκόμενοι αντί του Daddy Cool χόρεψαν την επιτυχία Koolis’ Daddy που ταιριάζει πιο πολύ στον πρόεδρο.

 

Η κυβέρνηση Ερντογάν άρχισε την εκκαθάριση και στα ΜΜΕ. Εκδόθηκαν εντάλματα για 42 δημοσιογράφους, ώστε να παρακολουθήσουν σεμινάριο με θέμα «Όταν μιλάει ο αγάς, εσύ δεν πρέπει να μιλάς»

 

Έντονο το ενδιαφέρον των επιστημόνων για την συμπεριφορά πολιτικών και δημοσιογράφων που πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι στα τέλη Ιουλίου ενδιαφέρονται για το πώς θα εκλέγεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

Θα αυξηθούν πάντως οι αρμοδιότητες του Προέδρου. Μπορεί να προβλεφθεί να κυνηγάει πόκεμον στον Εθνικό Κήπο, για να μην πέσει σε κώμα από το τεράστιο ενδιαφέρον που του προκαλούν οι αρμοδιότητες του


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*