11/08/2022

Διαγωνισμός: Φωτογραφίστε το καλύτερο αστυνομικό που διαβάσατε και κερδίστε δώρα από το Μεταίχμιο

Διαγωνισμός: Φωτογραφίστε

Φωτογραφίστε και κερδίστε από τώρα τα πρώτα νέα μυστήρια του 2019

Εσάς ποιο αστυνομικό των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που κυκλοφόρησε μέσα στο 2018 σας άφησε με το στόμα ανοιχτό και σας κράτησε παγιδευμένους στις σελίδες του; Ποιο θα σας μείνει αξέχαστο και θα το κουβαλάτε μαζί σας από εδώ και στο εξής;

Φωτογραφίστε το και ψηφίστε το συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ (στην οποία θα βρείτε και όλους τους τίτλους που κυκλοφόρησαν το 2018). Στείλτε μας τη φωτογραφία του έως την τελευταία μέρα του χρόνου, τη Δευτέρα 31/12/2018, και πέντε από εσάς θα κερδίσουν τα πρώτα αστυνομικά μυθιστορήματα που θα κυκλοφορήσουν τη νέα χρονιά, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Δείτε ποια είναι για να μην ανυπομονείτε.

Άλλη μια χρονιά με πολλά μυστήρια έφτασε στο τέλος της. Το 2018 περιπλανηθήκαμε Στο δάσος, χαθήκαμε σε Σκοτεινό λαβύρινθο, βουτήξαμε σε Ταραγμένα νερά και εγκλωβιστήκαμε στον Βάλτο των χαμένων ψυχών, πουλήσαμε Πρώτη μούρη, αιματοκυλιστήκαμε με τον Μάκβεθ, διατηρηθήκαμε στη Φορμόλη, ήρθαμε αντιμέτωποι με Εκτελεστές, συναντήσαμε Άγνωστα πρόσωπα, ζήσαμε έναν Εφιάλτη στην Αριζόνα και πολλά πολλά ακόμα. Το 2019 σας υποσχόμαστε μια εξίσου συναρπαστική συνέχεια!

Διαγωνισμός: Φωτογραφίστε
Οι νικητές που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 4/1/2019.
Οι καλύτερες φωτογραφίες που θα αναδείξουν το τοπ 10 των προτιμήσεών σας θα γίνουν κολάζ και θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο facebook, αλλά και στον λογαριασμό μας στο instagram.

Πάρτε λοιπόν ανά χείρας τις φωτογραφικές σας μηχανές ή τα κινητά σας και αναδείξτε το κορυφαίο μυστήριο για το 2018.

(Συνολικές Επισκέψεις 56, 1 επισκέψεις σήμερα)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*