20/04/2024

Διάλεξε τον αφέντη σου! Μπορείς!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της κυβέρνησης τελειώνει ο Αύγουστος και αρχίζει σύντομα ο Σεπτέμβριος όταν αρχίζουν να φύονται στις τσέπες των φορολογουμένων ευρώπουλα, που διατηρούνται ζωντανά μόνο στα δημόσια ταμεία.

 

Ο φωτογραφικός συνέλαβε τον Ντέιβιντ Κάμερον να τρώει junk food, ξυπόλητος. Σύντομα και θα παίξει και ντέφι έξω από τα Harood’s ο οραματιστής.

 

Η Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η εποχή που ήσουν αφεντικό του εαυτού σου έχει τελειώσει. Τώρα γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση για το αν θα διαλέγεις σε ποιον θα είσαι δούλος ή θα αποφασίζει ο αφέντης σου εξ αρχής.

 

Και για όσους νοιώθουν κορεσμένοι από τις αγορές του μήνα, να θυμίσουμε ότι μέσα στην εβδομάδα μπορούν να αγοράσουν τηλεοπτική άδεια (αχρείαστη να ‘ναι)


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*