Δικαιώματα Stop!

Δικαιώματα Stop! Φύση SOS! Ντολμάδες for ever! Σε Γενικές Γραμμές ή Η Non Playlist Της Επικαιρότητας #45

Δηλαδή οι 170 βουλευτές που δεν ψήφισαν και άρα δεν μπήκε στο Σύνταγμα η αναθεώρηση του άρθρου 5, παρ. 2, για την απαγόρευση διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι υπέρ αυτών των διακρίσεων;

Για τους 7 που ψήφισαν «παρών» δεν έχω να πω κάτι. Καλύτερα να πάνε σπίτια τους να μην πιάνουν και τόπο και σκονίζονται… τα έπιπλα!

Γενικά πάντως να θυμίσουμε στους βουλευτές μας ότι έχουμε 2019 και ότι το Σύνταγμα οφείλει να διαφυλάσσει τα δικαιώματα όλων των πολιτών. Και τέλος πάντων τα δάχτυλα των 170 δεν πρέπει να δείχνουν το διαφορετικό.
Ντροπή τους!

#Σύνταγμα

Η Ελληνικός Χρυσός είχε εκτρέψει το ρέμα που έπνιξε την Ολυμπιάδα. Αυτό διαβάζω στο Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών δραστηριοτήτων ότι Τμήμα του ρέματος Μπασδέκη είχε εκτραπεί δύο χρόνια νωρίτερα από την Ελληνικός Χρυσός.

Δικαιώματα Stop!

Άρα;  H φύση μας έχει γραμμένους για να μας εκδικηθεί. Μόνοι μας σκοτωνόμαστε, και πνιγόμαστε στις λάσπες!

 #skouries

Ποιος είπε ότι στα περίπτερα δεν ανακαλύπτει κανείς θησαυρούς; Τυχαία έπεσε στα χέρια μου ένας από τους τόμους της σειράς “Ανακαλύψτε τη φιλοσοφία”. Συγκεκριμένα διάβασα τον Μάρξ και έγινα φαν της σειράς! Ένα απολαυστικό βιβλίο καταρτισμένο και εμπεριστατωμένο. Ανυπομονώ για τις 29 Νοεμβρίου για τον Φρόιντ και 6 Δεκεμβρίου για τον Σωκράτη! #nea_mania

http://www.discoverphilosophy.gr/index.htm

Καλόγρια ερωτεύτηκε και…άφησε το μοναστήρι της Τοσκάνης κλειστό! Σύμφωνα με την La Repubblica η ηγουμένη Μαρία Τερέζα απαλλάχθηκε των καθηκόντων της διότι ερωτεύτηκε ντόπιο… Και μετά σου λέει η άλλη: “Που να βρω άνδρα;”

#love_for_ever

Γεωργούλη δεν θέλατε… Και κάποιοι απορούσαν πώς θα μιλήσει καλά αγγλικά…Ενώ στα ελληνικά σκίζει…. Πώς μεταφράζει αυτός ο δόλιος άνθρωπος στο Ευρωκοινοβούλιο;

Τα θέατρα, φέτος δεν πάνε καλά…και φταίνε λέει οι «Άγριες Μέλισσες», όπου ο κόσμος βλέπει καλούς ηθοποιούς, του θεάτρου…
Διαφωνώ! Τα θέατρα δεν πάνε καλά γιατί έχουν αποπροσανατολίσει το κοινό. Ανεβαίνουν και κατεβαίνουν παραστάσεις σε χρόνο ντετέ και δυστυχώς οι περισσότερες είναι κάτω του μετρίου.

#theater-life

Είναι μερικά ποστ στο facebook που έχουν τη δική τους “διαύγεια”. Το λέω εγώ που πια το βαριέμαι το facebook.

#facebook

Δικαιώματα Stop!

Ο λόγος του κωμικού ηθοποιού Σασα Μπάρον Κοέν ήταν “πυρηνικός”. Πρόσφατα δήλωσε: “Αν τους πληρώσετε, το Facebook θα τρέξει οποιαδήποτε «πολιτική» διαφήμιση θέλετε, ακόμα κι αν είναι ψέμα. Θα σας βοηθήσει ακόμη και στο να εστιάσετε τα ψέματα αυτά στους χρήστες του για μέγιστο αποτέλεσμα. Κάτω από αυτή τη διεστραμμένη λογική, αν το Facebook υπήρχε στη δεκαετία του 1930, θα είχε επιτρέψει στον Χίτλερ να δημοσιεύσει διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων για τη «λύση» του στο «Εβραϊκό πρόβλημα” Διαφωνεί κανείς;

#borat #facebook

Δικαιώματα Stop!

Τρίτη 26 Νοεμβρίου ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Διονύση Σχοινά. Στην ενότητα της εκπομπής #foodporn τύλιξαν ντολμαδάκια.

Δικαιώματα Stop!

Υπάρχει μια Ελλάδα που δεν βλέπεται, δεν τρώγεται, δεν ακούγεται, το μόνο που θέλει να σου δείξει είναι πόσο ηλίθια είναι και πασχίζει τόσο πολύ να της μοιάσεις.

#moutsinas #skai

Σε Γενικές Γραμμές. Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας!Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top