27/06/2022

Δημαγωγοί και Δημοσκόρπιοι


Ο Ραχόι κέρδισε τις ισπανικές εκλογές, γιατί και τις εξώσεις του τις έκανε και σε σκάνδαλα μπλέχτηκε και λιτότητα επέβαλε. Γιατί είχε πρόγραμμα.

 

Μετά και το νέο ναυάγιο στην Ισπανία, οι δημοσκόποι θα γράφουν πλέον ως job description το “Λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα"

 

Μέρκελ και Ολάντ συμφώνησαν σε όλα για τον χειρισμό του Brexit. Θα κάνουν το χειρότερο δυνατό με τα χειρότερα δυνατά αποτελέσματα για την Ευρώπη, έτσι για να μη χαλάσει η παράδοση.

 

Παράταση δόθηκε στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Το υπουργείο Οικονομικών θα εκδώσει εγκύκλιο όπου θα εξηγεί τι είναι το εισόδημα, καθώς χιλιάδες φορολογούμενοι το έχουν ξεχάσει, λόγω της μακροχρόνιας απουσίας από τη ζωή τους.

(Συνολικές Επισκέψεις 161, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*