26/09/2023

ΔΟΛιοι και αΔΟΛοι

δόλιοι άδολοι

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο λιγότερο δημοφιλής πρόεδρος στην Ιστορία, πριν καν ορκιστεί. Το επιτελείο του τώρα σκέφτεται σε ποια ακραία γελοιότητα θα πρέπει να προχωρήσει ώστε να ανέβουν τα ποσοστά δημοφιλίας.

 

Ο υπόδικος χρυσαυγίτης τραμπούκος Λαγός μπήκε μέσα σε σχολείο τραμπούκισε τους πάντες, αλλά δεν συνελήφθη από την Αστυνομία. Είναι άλλωστε και μικρόσωμος, που να τον πάρει το μάτι σου.

 

Έξω φρενών Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι για την ανάληψη της διοίκησης του ΔΟΛ από τον Μουλόπουλο, λόγω της σχέσης του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα είχαν την ίδια αντίδραση αν είχε αναλάβει τη διάσωση ο Παντελής Καψής, δεδομένης της θητείας του σε υπουργικό θώκο προηγούμενης κυβέρνησης.

 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι 4ος γηραιότερος (πρώην) ηγέτης στον πλανήτη. Τρία σκαλοπάτια από το χρυσό.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*