25/02/2021

Ζήσε χωρίς Εκφοβισμό – κάνε κλικ στην εικόνα

 Livewithoutbullying

DOVES «PRISONERS», το Τραγούδι της Δευτέρας (Video)

DOVES

  Μεγάλη επιστροφή για τους άγγλους indie rockers Doves με το 5ο τους album The Universal Want. Μετά από μια 10ετή παύση μοιάζει πως η μπάντα έχει ξαναβρεί τα καλά πατήματα της και το άμεσο μέλλον μοιάζει καλό.

 Ένα από τα πρώτα δείγματα από το album το single Prisoners, είναι εντυπωσιακό. Northern soul ρυθμική βάση (όπως μας έχουν συνηθίσει σε πολλές στιγμές τους στο παρελθόν), εξαιρετικές μελωδίες και ένα σύνολο που θυμίζει σε πολλά Last Shadow Puppets, αλλά λειτουργεί τέλεια, ειδικά για τις mainstream rock λίστες, και σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πολυάριθμους παλιούς οπαδούς του σχήματος και θα το ξαναβάλει για τα καλά στο προσκήνιο.

Θοδωρής Σουρβίνος

(Συνολικές Επισκέψεις 54, 1 επισκέψεις σήμερα)
«Showbiz Thriller», το καινούργιο βιβλίο του Βασίλη Λούκα
HOLY MONITOR «RADIANT CHILD», το τραγούδι της Κυριακής (Video)

mm
About Θοδωρής Σουρβίνος 1541 Articles
O Θοδωρής Σουρβίνος είναι μουσικός και ακροατής. Έχει περάσει από πολλές εναλλακτικές rock-pop μπάντες τα τελευταία 20 χρόνια και έχει δει πολύ περισσότερες από πολύ κοντά. Είναι dj εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά bars και clubs της Αθήνας. Έχει γράψει για περιοδικά και sites και έχει κάνει και εκπομπές σε web radios. Μπορείτε ν’ ακούσετε τη μουσική του (νέα και παλαιότερη) και να μάθετε περισσότερα γι’αυτόν στο http://thodorissourvinos.eu/
Contact: Website

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*