18/05/2022

Αι γενεαί πάστε


Ο Ταγίπ Ερντογάν αμφισβήτησε την συνθήκη της Λωζάνης και «γλυκοτοίταξε» τα ελληνικά νησιά. Δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Κάποια εδάφη από τη ανατολική Αυστρία μέχρι την Ινδία και δεν θα έχει καμία άλλη αξίωση.

 

Νέο πλήκτρο προστίθεται στα πληκτρολόγια μετά την παρέμβαση Πολάκη. Το πλήκτρο «Πάστε» που θα κάνει αντιγραφή  και ταυτοχρόνως θα εμφανίζει διάφορες γραφικές εικόνες: Τα Μετέωρα, τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη, τις δηλώσεις του υπουργού…

 

Διορία μέχρι τις 10 Οκτωβρίου έδωσαν οι δανειστές για τα προαπαιτούμενα, ώστε χωρίς άγχος να ζητήσουν τα επόμενα προαπαιτούμενα, μέχρι όλοι να γίνουμε πουλιά πετούμενα και να αναληφθούμε στους ουρανούς.

 

Η συζήτηση στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες διακόπηκε γιατί μάλωσαν μεταξύ τους οι δικαστές. Δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν το επόμενο ματς μεταξύ τους θα γίνει στο Καραϊσκάκης ή στη Λεωφόρο.

(Συνολικές Επισκέψεις 268, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*