06/12/2023

Εμπρός για μια νέα εποχή των σπηλαίων

εποχή σπηλαίων

Ο Τραμπ εξαγγέλλει επανακαταμέτρηση των ψήφων κάνοντας λόγο για νοθεία στις εκλογές. Ούτε ο ίδιος πιστεύει ότι βρέθηκαν τόσοι ηλίθιοι να τον ψηφίσουν.

 

Δύο χρόνια κλείνει σήμερα η κυβέρνηση και συνεχίζει να έχει ένα ελάττωμα, που το έχουν άλλωστε χιλιάδες πολίτες. Μπερδεύει το δεξί με το αριστερό.

 

Ο Δημήτρης Καμμένος πρότεινε τα στοιχεία της επιτροπής για τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων να καούν σε υψικάμινο για να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα. Φήμες λένε ότι θα το συνδυάσει με παλαιότερες δηλώσεις του και θα ζητήσει για προσάναμα 5-6 ομοφυλόφιλους.

 

Ο Πούτιν περνάει νόμο όπου η ενδοοικογενειακή βία δεν θεωρείται πλέον κακούργημα.

Επίσης δεν θεωρείται αδίκημα να σέρνει τη γυναίκα από τα μαλλιά ο κύρης του σπιτιού και να την κοπανάει με το ρόπαλο, καθώς ανήκει στην παράδοση που έρχεται από το απώτερο παρελθόν, από τα σπήλαια, που τελευταίως αποτελούν πρότυπο κοινωνικής οργάνωσης σε όλον τον πλανήτη


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Εμπρός για μια νέα εποχή των σπηλαίων - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*