26/02/2024

Εδώ Παπάς εκεί… ο Πάπας


Ο Πάπας συναντήθηκε με τον Μάρκ Ζουκεμπεργκ. Υπό μια έννοια είναι συνάδελφοι. Έχουν εκατομμύρια πιστούς, πουλάνε ψευδαισθήσεις και κάποιοι είναι πρόθυμοι ακόμη και να πληρώσουν γι’ αυτές.

 

Αρχίζει και πάλι η διαπγραγμάτευση για την καταβολή της δόσης των 2,8 δις. Η κυβέρνηση θα κρατήσει σθεναρή στάση. Αποφασίστηκε οι υπουργοί που θα συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση να πίνουν τον καφέ τους μόνο με το αριστερό χέρι σε έναν δυνατό και σαφή συμβολισμό.

 

Για 48 ώρες κλεισμένοι οι εκπρόσωποι των καναλαρχών σε ένα δωμάτιο για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος big brother.

 

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων με αποτέλεσμα ένα ρακούν να εμφανίσει δυσπεψία για ένα ολόκληρο 24ωρο.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*