24/04/2024

Η Εφτιχομανία F65 έρχεται για να σκιαγραφήσει τις εμμονές μας (βίντεο)


Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Νίκος Ζιώγαλας μαζί με τον Σούλη Λιάκο στην αφήγηση και τον Παύλο Συνοδινό, από τους Greeklish Babylon, ετοιμάζουν την Εφτιχομανία F65. Μία θεατροποιημένη παράσταση στον κόσμο του εξαγνισμού και της λύτρωσης.

Μυστικά, με συνθηματική γλώσσα. Γκάϊντες, τρομπέτες, κλαρίνα, ηλεκτρικές κιθάρες "βγάζουν την γλώσσα" στους συμμορφωτές της ηθικής. Η τρέλα κάνει παιχνίδι, θα κοροϊδέψει ψυχιάτρους και θα διεκδικήσει την θέση της μέσα σε έναν υγιή νου. Γιατί μόνο εάν συνδιαλλαγείς με την τρέλα γίνεσαι μύστης της λογικής. Τότε θα ακτινοβολήσει ο αρχαίος κανόνας του μέτρου, της υγείας και της ανθρωπιάς.

«Μέσα από αλλεπάλληλες ανατροπές όπου κλονίζεται η αίσθηση του πραγματικού και μη πραγματικού, η Λόλα έρχεται σε σύγκρουση με τον εαυτό της και όλα τα σταθερά σημεία της ζωής της που θα την έκαναν ευτυχισμένη. Μεταφυσικές ενδείξεις και η αίσθηση της αυταπάτης την κλονίζουν. Το μυστήριο γύρω από τον Παύλο, θα βοηθήσει να διαλευκανθεί ο Μάρκος ως οικογενειακός φίλος και ψυχίατρος. Τις τελικές απαντήσεις στα ερωτήματα τους θα δώσει η Μαρκέλλα, η πόρνη που συνάντησε το βράδυ της αλλαγής του κόσμου.»

Κάθε Πέμπτη κατασκευάζουν μια γιορτή για τα απαγορευμένα όνειρα μας. Από τις 20 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:15 στο Γυάλινο – UP Stage "πετάνε πάνω από τις εμμονές των "πολιτισμένων".

Σε σκηνοθεσία του Σπύρου Οικονομάκου. Το θεατρικό έργο εμπνεύστηκε η Ναταλία Μαργωμένου ενω σκηνικά και κοστούμια επιμελήθηκε η Πέννυ Κόντου.

eftixomania-01-viewtag

Παίζουν: Αγάπη Βατιάνου, Κωσταντίνος Θαλασσοχώρης, Νίκος Κοιλός, Ναταλία Μαργωμένου, Κυριάκος Σαββόγλου.

Στη μουσική: Πάνος Τόλιος (τύμπανα), Ηλίας Λαμπρόπουλος (γκάϊντα, τρομπέτα, βιολί, κλαρινέτο), Δημήτρης Χατζηδημητρίου (πλήκτρα), Παύλος Συνοδινός (κιθάρα-τραγούδι), Σούλης Λιάκος (αφήγηση-τραγούδι) και Νίκος Ζιώγαλας (τραγούδι).

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο | Σκηνή UpStage (Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη). Τηλ.: 210 9315600.

Τιμές (περιλαμβάνουν εισητήριο θέασης):

Στο bar: 12€ με μπύρα ή κρασί. 14€ με ποτό.

Στο τραπέζι: 16€ με μπύρα ή κρασί, 18€ με ποτό, 40€ με φιάλη κρασί ανά 2 άτομα, 80€ φιάλη ποτό ανά 4 άτομα.

Προπώληση εισιτηρίων: 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και το viva.gr.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*