27/05/2018

το tweet της ημέρας...

A, ένας μπατσούλης δέρνει δήμαρχο ...γκντουπ κι έπεσε απ' τα σύννεφα #peftosynnefakides

Έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης


Έχασε τελικά τη μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην εντατική του Άγιου Σάββα.

Λαϊκό είδωλο, που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στην επιθεώρηση και τις ταινίες της δεκαετίας του '80. Γεννήθηκε το 1951 στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα[2] και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη (γεν. 1973).

Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως "Καμικάζι αγάπη μου", "Τροχονόμος Βαρβάρα", "Τα καμάκια", "Βασικά καλησπέρα σας", "Και ο πρώτος ματάκιας", "Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω", "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ", "Μάντεψε τι κάνω τα βράδια". Αν και οι περισσότεροι ρόλοι του είναι κωμικοί έμεινε αξέχαστη η ερμηνεία στη σειρά της ΕΡΤ "ο Συμβολαιογράφος"

Η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου στο κοιμητήριο της περιοχής τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι.

 

(Συνολικές Επισκέψεις 189, 1 επισκέψεις σήμερα)
WILLIE NELSON – HE WON’T EVER BE GONE, το τραγούδι του Σαββάτου (Video)
EXHIBITION feat. JULIAN CASABLANCAS – NO ONE THERE, το τραγούδι της Παρασκευής (Video)

Περισσότερα


mm
About Δημήτρης Σούλτας 562 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*