26/09/2023

Ειδήσεις γραμμένες για να δικαιολογούν φονιάδες;

Ειδήσεις γραμμένες

Χθες ένας πατέρας στο Χαλάνδρι σκότωσε τον τετράχρονο γιο του και αυτοκτόνησε.

Πριν μερικές μέρες ένας απόστρατος στη Γλυφάδα σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε επίσης.

Τι μάθαμε από τις ειδήσεις;

Ότι η πρώτη χαροκαμένη μάνα είναι Ρομά και ότι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και ότι εκείνη έφυγε από το σπίτι αφήνοντας το παιδί στον πατέρα του.

Για τη δεύτερη ότι ήταν Βουλγάρα και είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας και τον πίεζε να της γράψει ένα ακίνητο.

Τι ωραίος κόσμος αγγελικά πλασμένος που με δύο-τρεις λεξούλες δημιουργούμε κλίμα για να δικαιολογήσουμε τους φονιάδες !!!

Οι οποίοι, τυχαία, ανήκουν στο αντρικό φύλο γιατί το γυναικείο είπαμε:

Ρομά, Βουλγάρα, πολιτικός γάμος, μάνα που άφησε το παιδί, σύζυγος που ζητούσε εξασφάλιση.

Εχετε δίκιο κύριοι δημοσιογράφοι, είναι πολύ εκνευριστικές οι γυναίκες, άμα δεν κάνουν ότι τους λένε να τις πυροβολούμε, να τους σκοτώνουμε τα παιδιά.

Δεν ξέρω αν οι δράστες είχαν ψυχολογικά προβλήματα, κάτι γράψανε και γι’ αυτούς, δεν ζουν πια όμως και δεν θα ακούσουν όλους τους αυτοπροσδιοριζόμενους ψυχολόγους να αναλύουν τη συμπεριφορά τους. Ομως είναι οι δράστες.  

Τα θύματα,  γιατί και η μητέρα που έχασε το παιδί της είναι θύμα, δεν  αξίζουν αυτήν τη συμπεριφορά. Πάλι καλά που δεν είπανε ότι το τετράχρονο ήταν μισό-ρομά και προτιμούσε το παγωτό …. φράουλα από τη σοκολάτα πράγμα πολύ εκνευριστικό για έναν πατέρα (ίσως) .

Girl on the spot


mm
About Girl On the Spot 17 Articles
Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν από τα κινητά και το ίντερνετ αλλά μετά την τηλεόραση. Είμαι γυναίκα και πρωταγωνιστώ καθημερινά ως εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος, φίλη, σύντροφος, συνάδελφος, ερωμένη, κόρη, αδελφή, θεία. Τις περισσότερες φορές αυτοσχεδιάζω. Ρόλοι απαιτητικοί αλλά χωρίς πάντα την καλύτερη ερμηνεία. Μου αρέσει η θάλασσα, τα βιβλία, τα παγωτά, το θέατρο, οι διακοπές και να παρατηρώ συμπεριφορές - δικές μου και των άλλων. Αγαπώ την ανοχή και δεν αντέχω το "πίστευε και μη ερεύνα"

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*