19/10/2021

Η ελληνική ποπ-ροκ 60-70-80 στην Πινακοθήκη Πειραιά


Η Διεθνής Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην Πινακοθήκη Πειραιά τη «Χρυσή Βραδιά 17» για να τιμηθεί η ελληνική ποπ – ροκ εκείνης της εποχής.

Ο Πέτρος Καντιάνης σε μια βραδιά με την ατμόσφαιρα του άλλοτε και με γεύση από τα αξέχαστα πάρτι της εποχής θα παρουσιάσει και θα τιμήσει τα μεγαλύτερα ονόματα των δεκαετιών 60-70-80 όπως : Πασχάλης, Δάκης, Ηρακλής Τριανταφυλλίδης, Αλέκος Καρακαντάς, Δημήτρης Κατακουζηνός, Τάσος Βουγιατζής, Μαρίνα, Ελπίδα, Ζωή Κουρούκλη, Tammy, Δέσποινα Γλέζου, Κρις Κινγκ, Τζέσικα και κ.α. επίσης μέλη συγκροτημάτων όπως των Juniors, Olympians, Νοστράδαμος, Charms, Persons, Blue Birds, Stormies κ.α.

Θα τιμηθούν και πρόσωπα όπως στιχουργοί, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που «έγραψαν» τις συγκεκριμένες δεκαετίες. Ιδιαίτερα στην ομάδα «Αστέρια που Έφυγαν Ψηλά» θα τιμηθούν οι αξέχαστοι Τζίμης Μακούλης και Μάκης Σαλιάρης.

Η εκδήλωση της Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 είναι χωρισμένη σε ομάδες βραβεύσεων και τιμητικών διακρίσεων. Ομάδες που θα τιμηθούν είναι : Μέλη Συγκροτημάτων, Σόλο Τραγουδιστές, Σόλο Τραγουδίστριες, Πρόσωπα (δημοσιογράφοι, στιχουργοί, φωτορεπόρτερ κ.α.), Αστέρια Που Έφυγαν Ψηλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις disc jockeys θα παρουσιάσουν μέσα από σπάνιους δίσκους τις ωραιότερες στιγμές από την ιστορία της ελληνικής ποπ – ροκ.

Επίσης από τη Διεθνή Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 αναμένονται και δισκογραφικές εκπλήξεις!

Αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις ονομάτων στις τιμητικές διακρίσεις.

Η «Χρυσή Βραδιά 17» γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά με ελεύθερη είσοδο.

Info:

Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29, πίσω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά) Τηλ. : 210-4101402.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Είσοδος : Ελεύθερη.

(Συνολικές Επισκέψεις 1,181, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Φώτης Βουδούρης 106 Articles
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1993 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία μετά το 2013. Είναι λάτρης των ταινιών, σειρών, anime και του σαρκασμού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*