30/09/2023

Ελληνισμός και Αντζελινισμός


Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το διαζύγιο Αντζελίνας Τζολί- Μπραντ Πιτ. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζεται το είδος "δεν έχω δεύτερο βρακί" και θεωρεί ιερή τουυποχρέωση να πάρει θέση απέναντι στο διαζύγιο, αλλά όχι νόμο για τα εργασιακά. Είναι το λεγόμενο “διαζύγιο με τη λογική”

 

Φήμες λένε ότι στο κανάλι του Καλογρίτσα οι αρχισυντάκτες δεν θα ρωτούν τους συντάκτες “Που είσαι;”, αλλά “πού βόσκεις;”

 

Ο Στέφανος Χίος υπέβαλλε κι αυτός μήνυση στον υπουργό που τον μήνυσε για δυσφήμιση. Είναι απορίας άξιον τι μπορεί να δυσφημίζει κάποιος άλλος τον Χίο, ο οποίος είναι μια κινητή δυσφήμιση του ανθρώπινου είδους, ακόμα κι όταν δεν μιλάει.

 

Σε όλα τα σχολεία της Τουρκίας στην έναρξη της σχολικής χρονιά παίχτηκε βίντεο με τον Ερντογάν. Επίσης βγαίνει στις οθόνες ταινίαο ύμνος για τον Ερντογάν. Η μετανομασία της Κωνσταντινούπολης σε Ερντογανούπολη είναι θέμα ημερών.

 


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*