17/04/2024

Ελληνισμός και Ελενισμός


Ο σύμβουλος Νίκος Καρανίκας μιλούσε 40 λεπτά στο τηλέφωνο με δημοσιογράφο, που του δήλωσε ιδιότητα και έντυπο και θεωρεί ότι αυτό δεν ήταν συνέντευξη. Για να στο δώσουμε να το καταλάβεις σύμβουλε Νίκο είναι σα να κάνει τηλεφωνικό διαγωνισμό η Ελένη στην εκπομπή της επί  40 λεπτά και να μην έχει καταλάβει ότι κάνει διαγωνισμό.

 

Ένα μικρό πάρτι στήθηκε στο Μαξίμου για τους κυβερνητικούς βουλευτές, όπου έπαιξε πιάνο ο Ζουράρις και τραγούδησε η Κουντουρά. Ακόμα κι αν δεν εκλεγούν στην επόμενη Βουλή οι ΑΝΕΛ θα γίνουν πιάνο- μπαρ με μια μικρή διαφορά από τα συνήθη. Στο τέλος του προγράμματος ο πρόεδρος Πάνος θα διευθύνει μπάντα που θα παίζει εμβατήρια.

 

Δεν θα μαζεύουμε πλέον αποδείξεις για τις αγορές μας. Πολύ εύκολο για τους περισσότερους, αφού έχουν σταματήσει να κάνουν αγορές.

 

Κόντρα μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας για τη βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους. Η σκέψη να κοντραριστούν για την βιωσιμότητα των Ελλήνων προφανώς δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*