03/12/2023

Επέτειοι και επαίτες


Σήμερα κλείνουν 15 χρόνια από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη. Οι ΗΠΑ έλυσαν το πρόβλημα δημιουργώντας ένα πολεμικό μέτωπο από την Δυτική Αφρική μέχρι τη Ανατολική Ασία. Ο ορισμός της επιτυχίας.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε μείωση φόρων μετά το 2018. Δεν έχει συντριβάνι η Ομόνοια πλέον γι αυτό δεν βουτούν από ενθουσιασμό οι φορολογούμενοι.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα «τελειώσει» τα Εξάρχεια μέσα στον πρώτο μήνα της κυβέρνησης του, δήλωσε σε συνέντευξή του. Προηγουμένως θα έχει μεταβεί σε κατάστημα παιχνιδιών με τον Άδωνι και τον Βορίδη να αγοράσουν στρατιωτάκια.

 

Νέα δήλωση Κατρούγκαλου που διαβεβαίωσε ότι δεν θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις όσων συνταξιούχων το όνομα αρχίζει από Ξ, γεννήθηκαν πριν 1915 και έχουν δεύτερο ξάδελφο φορτηγατζή, κάνοντας την μεγαλύτερη τομή σ’ αυτό που λέμε κοινωνικό κράτος, παγκοσμίως.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*