11/08/2022

Έρωτας στα σπήλαια

Έρωτας σπήλαια

Για τις 20 Φεβρουαρίου πάει το κλείσιμο της αξιολόγησης. Ίσως θα έπρεπε να κλείσει λίγο νωρίτερα, στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί δεν είμεθα υπέρ του στεγνού σεξ, θέλουμε και συναίσθημα.

 

Οι πρώτες κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ ήταν να υπογράψει διάταγμα για την διακοπή στήριξης οργανώσεων κατά των αμβλώσεων, να θυμίσει ότι πρόθεσή του είναι να μεταφέρει την πρεσβεία της χώρας στο Ισραήλ στην Ιερουσαλή, να ξηλώσει την κοινωνική ασφάλιση. Ήδη η ζήτηση για σπηλιές στις ΗΠΑ παρουσιάζει τεράστια αύξηση, καθώς η εποχή των σπηλαίων έρχεται κάθε μέρα και πιο κοντά.

 

Χθες ο Αμβρόσιος επιτέθηκε ξανά στους πρόσφυγες, κάνοντας ένα ωραιότατο ρατσιστικό κήρυγμα. Η ηγεσία της Εκκλησίας, ως συνήθως, εκείνη την ώρα προσεύχετο και δεν ήκουσε το παραμικρό. Άλλωστε, όπως αναφέρουν και οι Γραφές, ιερά αγανάκτηση υπάρχει μόνο ότι σου θίγουν την περουσία.

 

Τα Public απέλυσαν «υψηλόμισθους των 700 ευρώ. Ο λόγος ήταν ότι λόγω της προκλητικής χλιδής μέσα στην οποία ζούσαν, είχαν γίνει παλιοχαρακτήρες κι αυτό έβγαινε και προς τα έξω.

(Συνολικές Επισκέψεις 421, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Έρωτας στα σπήλαια - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*