30/11/2023

Εθελοντικώς πατιναρισμένοι

Εθελοντικώς πατιναρισμένοι

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε πατίνι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ανέβασε φωτογραφία στα social media. Ίσως είναι το promo της νέας πολιτικής Μητσοτάκη με τίτλο «ζωή- πατίνι»

 

Ο Ερντογάν επανήλθε στο θέμα των συνόρων της αυτοκρατορίας του κάνοντας έμμεση αναφορά στη Θεσσαλονίκη. Επειδή όμως είναι φιλεύσπλαχνος ηγεμόνας που δεν θα πουλήσει το σύνολο των Θεσσαλονικιών σε σκλαβοπάζαρο.

 

Έρχεται ανασχηματισμός. Εκατομμύρια Έλληνες παραληρούν από ευτυχία γι αυτή την κίνηση που θα δώσει διέξοδο σε όλα τους τα προβλήματα. Ένας ανασχηματισμός άλλωστε έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το να μην έχεις λεφτά και να θεωρείς λύση το να αλλάξεις πορτοφόλι.

 

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αρχίζοντας τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά είπε ότι αρχίζει η αντιστροφή για την εργασιακή ζούγκλα που επικρατεί σήμερα. Προφανώς θα καθιερωθεί η λέξη «εθελοντισμός» που είναι πιο εύηχη, αντί του «απλήρωτη εργασία» που χτυπάει άσχημα στο αυτί.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*