04/12/2023

Η εβδομάδα των Λαθών


Με το προεδρικό αεροσκάφος θα μεταφερθεί το Άγιο Φως στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να γίνει με λαμπρότητα η Ανάσταση, στο σημείο αναφοράς των περισσότερων Ελλήνων.

 

Ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε «χιούμορ» γράφοντας ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «τον παίρνουν». Στις επόμενες εκλογές είναι πιθανόν το «Ποτάμι» να κατέβει με σύνθημα «Ρίχτε καμία ψήφο, ρε μουνιά»

 

Ο Ερντογάν λίγο πριν από δημοψήφισμα απείλησε την Ευρώπη ότι «θα πληρώσει» υπενθυμίζοντας  στους Έλληνες ειδικώς ότι η Τουρκία «τους έχει πετάξει στη θάλασσα. Στο τσεπάκι το έχει το επόμενο Νόμπελ Ειρήνης.

 

Έρχονται οι θεσμοί στην Αθήνα, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, για να συμμετάσχουν στο συνέδριο «η Σταύρωση ως καθημερινότητα».


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*