29/06/2022

Φαντασιώσεις και οι άτακτοι των πισινών


Το Spiegel γράφει ότι ο Σόιμπλε εκβίαζε τους Έλληνες και πως απέτυχε η πολιτική του. Φοβερή αποκάλυψη, είμαστε έκπληκτοι και σοκαρισμένοι.  Ούτε καν το είχαμε υποψιαστεί τόσα χρόνια.

 

Ο Φελπς αποκάλυψε ότι όλοι οι κολυμβητές κατουράνε στην πισίνα. Βρήκα ένα καλό επιχείρημα, αν ρωτηθώ γιατί δεν έχω κάνει πρωταθλητισμό στο κολύμπι.

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έκανε μια απλή δήλωση για τους Έλληνες ολυμπιονίκες. Είπε ότι το να νοιώθει κανείς ότι είναι και λίγο του καθενός μας αυτά τα μετάλλια  είναι μια φαντασίωση, γιατί κανείς δεν ζει χωρίς φαντασιώσεις. Βέβαια δεν ξεπερνά την μεγαλύτερη φαντασίωση του Σταύρου ότι είναι πολιτικός.

 

Ο Μητροπολίτης Χίου προσπαθεί να μαζέψει τα όσα ρατσιστικά είπε για τους μετανάστες λέγοντας ότι έκανε φιλολογική ανάλυση της λέξης «λαθρομετανάστες». Σαφώς. Και μετά είπε στους εκκλησιαζόμενους να βγάλουν μια κόλλα για να διαγωνιστούν στο άγνωστο κείμενο.

 

                     

(Συνολικές Επισκέψεις 162, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*