11/08/2022

Φλόγες και αφλογιστίες


Τα ξημερώματα έχουμε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και στις ειδήσεις λένε περιχαρείς ότι η ολυμπιακή φλόγα πέρασε και μέσα από τις φαβέλες. Ουάου, συγκλονιστική πολιτική αντιμετώπισης της φτώχειας.

 

Η κυβέρνηση κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι έχει μετατραπεί σε κόμμα διαμαρτυρίας, κάτι που απέδιδε η Ν.Δ. στον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αυτός στην αντιπολίτευση. Αν αναλάβει σπόνσορας και κάποια εταιρεία ανακύκλωσης θα επιτευχθεί η πλήρης αρμονία.

 

Οι ΑΝ.ΕΛ καταψήφισαν την ανέγερση τζαμιού με το επιχείρημα ότι ο Ισλάμ δεν είναι απλώς μια θρησκεία, αλλά ένας τρόπος ζωής. Με τον ίδιο τρόπο που οι  Αν.ΕΛ. δεν είναι απλώς ένα κόμμα, αλλά και κωμική σειρά.

 

Το ΠΑΣΟΚ καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με εργολάβο. Το κόμμα που εργολάβο δεν έχει δει ούτε σε φωτογραφία.

(Συνολικές Επισκέψεις 267, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*